Michael Frost Coaching
Performance Coaching
Om uddannelsen
Praktiske oplysninger
Om Michael Frost
Tidligere kursister siger..
< Forside
Det siger tidligere kursister om coachinguddannelsen

Michael er anderledes, end hvad jeg ellers har oplevet af undervisning. Hans undervisningsmetoder bygger på internationale anerkendte coachingprincipper som ”egne vitaminer” under hele forløbet. Det betød, at vi hele tiden kunne se teori udfoldet i praksis og dermed også mærke effekten af coaching på vores egen krop.
Carsten Godiksen, Solution Specialist, Atea

Takket være kurset er jeg blevet bedre til at kommunikere. Et er, at jeg kan udtrykke mig mere klart, men jeg forstår også andre mennesker bedre. Jeg har lært at lytte aktivt og føler, at jeg nu kommer ind på livet af andre mennesker på en hel anden måde. Jeg kan føle dem, og jeg kan læse mellem linjerne ved at studere de små signaler i deres kropssprog.
Per Heideby, Produktchef, Firstcom A/S

Jeg har - på en skala fra 1-10 – valgt at give Michael Frost 20! Coaching i organisationer er det mest udbytterige kursus, jeg har deltaget i, hvilket især skyldes og i høj grad det tilpasse mix af teori og praksis. Det er fantastisk med de mange gode redskaber, som jeg har lært til at gennemføre coaching i praksis. Jeg har fået en ny og udviklende vinkel på min rolle som leder, på måden vi kommunikerer og rammerne vi arbejder i.
Birgitte Staun Pallesen, Associate Director, Ferring Pharmaceutical A/SFlere testimonials >
  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736