Michael Frost Coaching
Performance Coaching
Om uddannelsen
Praktiske oplysninger
Om Michael Frost
Tidligere kursister siger..
< Forside
Fagmodulet Coaching i Organisationer er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i ledelse. Kurset udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse. Fagmodulet afsluttes med en eksamen.

Lær at udvikle og frigøre dine medarbejderes uudnyttede potentiale. Bliv bevidst om, hvorfor coachingen virker og ikke mindst, hvordan coaching kan blive et effektfuldt værktøj til at få det bedste frem i dine medarbejdere for dig som leder.

I sportens verden er det almindelig kendt, at uanset om du er komplet nybegynder eller i verdensklassen, så gør god coaching hele forskellen på, hvordan du performer.

God coaching kan få en nybegynder til hurtigt at performe. Coaching kan ændre en gennemsnitsspiller til en spiller med reelle styrker, og selv de bedste topidrætsfolk anerkender, at de har brug for en coach til at nå deres mål. Erfaringer viser, at det samme gælder i erhvervslivet. Coaching kan frigøre medarbejdernes potentiale og få dem til at performe på imponerende niveau. Som coach er det magisk at opleve, at man med god coaching kan udløse dette potentiale, se medarbejderen blomstre og tage ansvar og opleve at arbejdstilfredsheden stiger i samme takt som medarbejderens resultater.

Og selv om du er enig i dette, er det svært præcist at sige, hvad god coaching er, i sportsverden og i erhvervslivet, og det er det denne coachinguddannelse handler om.


Der foregår altid et indre spil i dit sind, uanset hvilket ydre spil du spiller. Hvordan du mestrer dit indre spil vil afgøre om du får succes eller fiasko.
Timothy Gallwey, Coachingpionér og ophavsmand til Inner Game Coaching
  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736