Michael Frost Coaching
Fokus på nye læringsmetoder

DBU København afholdt i samarbejde med coach, Michael Frost, en statsanerkendt coaching uddannelse for træner/ledere. En stor succes, hvis man spørger deltagerne.

DBU København udbød i januar og februar måned et forløb med fokus på ledelsesbaseret coaching. Uddannelsen er nu afsluttet efter en eksamen, hvor 5 deltagere udmærkede sig med karakteren 12. Forløbet, som er det første i DBU København-regi, har vakt stor begejstring blandt deltagerne:

"Da jeg så kursusopslaget på DBU Københavns hjemmeside, var jeg ikke i tvivl om, at det ville være gavnligt i forhold til min stilling som sportslig leder i KB´s børneafdeling. Hvad jeg præcis skulle forvente mig, var jeg dog ikke helt afklaret med, da jeg gik ind til kurset, men jeg var uden tvivl spændt på hvad som ventede mig. Her efter at vores undervisning er afsluttet har jeg fået rigtig meget positivt med og jeg er meget tilfreds med forløbet. Jeg vil derfor opfordre alle som får denne mulighed, for at tage kurset og udfordre sig selv.", lyder det fra Mads Agner Pedersen fra KB.

For coach, Michael Frost, var det en spændende erfaring at arbejde med frivillige træner/ledere fra fodboldklubber:

”Jeg har længe haft et ønske om at lave coachinguddannelse for fodboldtrænere. Coaching er en anerkendt læringsmetode i erhvervslivet og i andre sportsgrene. Derfor var jeg også spændt på at se, hvordan folk i fodboldverdenen tog imod de her nye læringsteknikker. Allerede på første kursusdag, hvor vi ude på tennisbanen og arbejde med teknikkerne, bemærkede jeg at de alle forstod metoden og var begejstret for den. De har alle kunne se, hvordan de her meget håndgribelige værktøjer, kan bruges i deres egen fodboldklub. Det er meget positivt", siger Michael Frost.

DBU København arbejder på at udbyde et nyt coachingforløb med opstart mandag den 15. September 2014. Uddannelsen afvikles over 6 kursusdage (3 moduler) og afsluttes med en eksamen. Der er tale om en statsanerkendt uddannelse og det er muligt at søge statens voksenuddannelsesstøtte.


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736