Michael Frost Coaching
DBU København - Begejstret for coachinguddannelse
 
DBU Københavns coachinguddannelse med coach, Michael Frost, er kommet godt fra land. Kursisterne har fået masser af viden ved at arbejde med nye læringsteknikker.
En række deltagere fra de københavnske fodboldklubber er i gang med DBU Københavns først coachingforløb i samarbejde med coach, Michael Frost.

Torsdag og fredag har kursisterne været i gang med 2 del af uddannelsesforløbet, der har været en spændende og udfordrende oplevelse for kursisterne:
- Det er et super godt forløb. Jeg er i gang med at lære at gribe tingene an på en ny måde, hvor jeg har en mere positiv tilgang til læring. I stedet for at have fokus på instruktion er jeg blevet bevidst om at de mennesker vi træner selv har svarene. Det handler om at stille de rigtige spørgsmål og få folk til at føle efter når man skal vejlede andre, siger David Toni Lindhold Nielsen fra BK Union.

Han bakkes op af Mads Agner fra KB, der ser store muligheder ved at bruge coaching i fodbold-regi:
- Jeg ser nogle rigtige gode perspektiver i coaching. Det har virkelig overrasket mig at man ved at anskue tingene lidt anderledes, kan flytte så meget. Det er en øjenåbner for mig.

Kursisterne kan nu se frem til 14 dages pause inden de to sidste moduler og en afsluttende eksamen.

24. januar 2014

Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736