Michael Frost Coaching
Coaching i organisationer for frivillige i Furesø Kommune 2012

Det er meget almindeligt, at man ved starten af et kursus skriver de mål ned, man har for kurset. Det er mere sjældent, at man ved afslutningen – eller faktisk allerede midt i kurset – kan krydse alle målene af som – INDFRIET. Det var faktisk, hvad der skete for mig på dette Coaching kursus. Jeg fik en masse viden og gode værktøjer til at anvende coaching, og fik rig lejlighed til at afprøve dem i praksis. Jeg havde også den store oplevelse, selv at blive coachet af Michael Frost i en træningsøvelse. Resultatet af denne coaching har jeg stadig stor glæde af i mit daglige arbejde. Kurset fik endvidere sat en masse positive tanker i gang omkring værdier, som personligt har givet mig et bedre syn på dagligdagens udfordringer. Sidst men ikke mindst har kurset givet et fantastisk godt netværk indenfor en masse lokale sportsgrene, som jeg er sikker på, vi alle vil kunne bygge videre på til gavn for vores idrætsklubber.

Annette Ohm,
OHM Consulting


Jeg har - på en skala fra 1-10 – valgt at give Michael Frost og FUN CUP coachingkursus …. 20!Systemisk coaching er det mest udbytterige kursus, jeg har deltaget i, hvilket især skyldes underviseren og i høj grad det tilpasse mix af teori og praksis. Det er fantastisk med de mange gode redskaber, som jeg har lært til at gennemføre coaching i praksis.Jeg har fået en ny og udviklende vinkel på min rolle som leder, på måden vi kommunikerer og rammerne vi arbejder i .

Birgitte Staun PallesenAssociate Director,
Ferring Pharmaceutical A/S


Igennem en del år, hvor jeg i ledelse har arbejdet med bl.a NLP,Ennagram og MBTI fik jeg igennem min bestyrelsespost muligheden for at melde mig på et coaching forløb hos Hole in One Coaching v.Michael Frost. I dette spændende forløb fik Michael Frost indført os (18 deltagere) i metoder, der viste hvor utrolig enkelt og virkningsfuldt coaching er. Foruden dette blev det også en personlig rejse ind i et univers med værdiafklaring, samtaleteknikker mv. og ikke mindst i et menneskesyn, hvor instruktion erstattes af bevidsthedsøgning og hvor de ressourcer der findes i ethvert menneske ved dette kommer til udfoldelse,giver ejerskab og ikke mindst tillid til egne evner.Jeg synes at forløbet har givet mig nye værktøjer,underbygget de jeg havde i forvejen,samt gjort mig nysgerrig på at anvende coaching måske på sigt i selvstændig praksis. I tilgift til dette har Michael været til stor inspiration og han har foruden en forbilledlig formidling også skabt et nyt netværk i deltager gruppen, som jeg glædes over og som jeg er sikker på at der vil være oplevelser at dele med også i fremtiden

Johnny Jensen,
Senior Systems Programmer at SDC


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736