Michael Frost Coaching
En ny ”driver” i mit liv
 
At følge et seks ugers, intensivt coachingforløb hos Michael Frost har betydet rigtig meget for mig. Det har været et vendepunkt i mit liv, hvor jeg er blevet bevidst om, hvad det er, jeg brænder for og vil fokusere på i min fremtidige karriere. Her er der ingen tvivl om, at coaching kommer til at være en del af mit professionelle liv.

For mig kommer kurset i coaching til at betyde en karriereskift, hvor jeg efter 12 år med ledelse inden for strategi, salg- og marketing fremadrettet ønsker at arbejde mere med HR – udvikling af mennesker – enten i en HR-funktion i en organisation eller som selvstændig konsulent.

Grunden til, at jeg finder coaching er utrolig stærkt og berigende, er, at det er en helt enkelt samtaleform, hvor målet er at få det bedste frem i folk. Det vil sige, at man gennem simple teknikker som bl.a. aktiv lytning, nysgerrighed og effektfulde spørgsmål, kan få personer til at åbne op for det uudnyttede potentiale, der findes i os alle og hermed finde svar og løsninger inde sig selv.

Havde jeg haft coachingredskaberne fra dette kursus gennem min tidligere karriere som leder, er jeg ikke i tvivl om, at jeg kunne have skabt endnu bedre præstationer med mine medarbejdere og været en endnu bedre leder.

Ud over den læring, bevidsthed og personlige udvikling jeg selv har opnået gennem kurset, er det en kæmpe tilfredsstillelse dagligt at se, hvilken positiv effekt coachingen har på de mennesker (coachees), jeg siden kurset selv har arbejdet med som coach. Mit mål er derfor fremadrettet at fortsætte ad denne berigende karrierevej ved at anvende coaching som ”driver” i mit liv både professionelt og privat.  
 
Gitte Korfitsen Dybkjær fra kurset ”Coaching i Organisationer”, 2011


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736