Michael Frost Coaching
Klædt på til at lede

Jeg har for nylig gennemført en preMBA, hvor jeg fik inspiration til coaching, idet jeg følte, at jeg rent faktisk manglede nogle lederredskaber. Det føler jeg, at jeg har fået med kurset ’Coaching i organisationer’ under ledelse af Michael Frost.

Michael er anderledes, end hvad jeg ellers har oplevet af undervisning. Hans undervisningsmetoder bygger på internationale anerkendte coachingprincipper som ”egne vitaminer” under hele forløbet. Det betød, at vi hele tiden kunne se teori udfoldet i praksis og dermed også mærke effekten af coaching på vores egen krop.
 
Udover et meget inspirerende coachingkursus, så har jeg fået nogle redskaber, som betyder, at jeg føler mig bedre rustet til at lede. Med GROW modellen og Michaels øvelser til at se tingene i flere dimensioner og reflektere kan jeg nu nå hurtigt og effektivt frem til ønskede mål – privat som erhvervsmæssigt.

Michaels åbenhed, hans lyttende væsen, store erfaring og evne til at tilpasse sig til de mennesker han står over for betyder, at han vil være en gevinst for alle der deltager i hans kurser, ønsker individuel coaching eller for ledergrupper, der er på vej mod nye mål.

Carsten Godiksen

Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736