Michael Frost Coaching
Walking the talk

Uddannelsen Coaching i organisationer med Michael Frost var fantastisk. Ikke bare på grund af indholdet, men også på grund af præsentationen. Michael fortæller ikke bare om coaching, han viser samtidig, hvad coaching er. Det gør det overbevisende og interessant.

Hele forløbet var sat ind i en coachingramme, hvor vi selv skulle finde vejen. Der var en god blanding mellem teori og øvelser og hele tiden med god tid til refleksion.

Michael Frost var eminent til at få alle med i forløbet og til at sørge for de rigtige øvelser på de rigtige tidspunkter. Fx sjove ting efter frokost, hvor mange er lidt tunge efter maden.

Det fantastiske ved Michael er, at han er entusiastisk og autentisk. Jeg blevet meget fanget af coaching i forløbet og fik sat ord på mine egne ideer samtidig med, at jeg fik nogle gode redskaber.

Coaching er gået i blodet på mig. Jeg føler, at jeg er kommet på rette hylde, og derfor har jeg også startet mit eget firma ’S2 Strategic Skills’, der arbejder med ’sustainable training’ og coaching i længere forløb for at sikre, at det ikke bare bliver ved træning, men at metoder og teknikker bliver indarbejdet over tid.

Jeg nød hver dag på kurset og var ked af, da det var slut.

Stephanie Keller,
S2 Strategic Skills

Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736