Michael Frost Coaching
Jeg har fundet mit frirum

Selvom jeg tidligere havde arbejdet som projektleder, så var lederjobbet hos Ferrosan mit første med egentligt personaleansvar. Jeg havde mange spørgsmål, og der var mange nye ting at tage stilling til, og jeg har brugt Michael Frost til at finde mig selv til rette i den rolle.

Jeg må indrømme, at jeg havde forventet at vores sessions blev en pause i hverdagen, men det endte med at blive et helt andet frirum, end jeg havde forestillet mig. Et sted, hvor jeg efter lidt seje kampe kunne sætte mig selv fri.

Michael har gjort sit arbejde formidabelt. Han har fået mig til at rykke mig, og har stillet de svære spørgsmål, og hele tiden tilpasset sine metoder til situationen. I dag ved jeg, at jeg har svaret inde i mig selv, og at det også er okay at være i tvivl. Under processen har vi pillet i ting, der ikke nødvendigvis har været sjove, men det har betydet, at jeg i dag er et gladere menneske med mere overskud. Det er blevet lettere at agere, og jeg har fået mere tillid til mig selv. Jeg føler mig tryg og tilfreds i min lederrolle. Kan man forlange mere?

Dorthe Lindegaard, Regulatory Affairs Manager,
Ferrosan A/S


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736