Michael Frost Coaching
MUS med mening

Det er sin sag at sikre, at over 10.000 ansatte i SKAT gennemgår en MUS-samtale, som er tilfredsstillende for alle parter. Vi har jo for nylig fusioneret flere kommunale skatteforvaltninger og ToldSkat, og er derfor en ung organisation med de udfordringer, der hører til.

Jeg kendte Michael Frost fra tidligere og for mig, som projektleder, har det været naturligt at bringe ham ind til at hjælpe med at udvikle vores nye MUS-koncept. Projektet skulle tage udgangspunkt i konceptet ”Appreciative Inquiry” altså en samtale, der bygger på værdsættelse. Et koncept som SKAT gerne ville have det som fundament for MUS-samtalerne.

Michael har tilført en stor del af sin erfaring med ledelse og coaching til det fundament. Det betyder, at vi nu har et ledelseselement i MUS-samtalen med udgangspunkt i en værdsættende samtale. Og det er unikt og også essentielt for vores organisation, hvor vi i høj grad vil bruge MUS-samtalerne til at signalere og etablere en ny kultur og ledelsesstil.

Michael, som person, er ideel at have med på en opgave som denne. Først og fremmest, fordi han kommer han ikke med løsningen i hånden, i stedet kommer han med sin erfaring og åbenhed. I denne proces har han samtidig været god til at sikre, at vi har arbejdet sammen som team frem mod en fælles løsning.

I disse dage tager vores 16 MUS-konsulenter op mod 700 ledere gennem det nye MUS-koncept ”MUS med mening”. Og mening giver det. Takket være en god proces med Michael Frost som samarbejdspartner.

Kaj Ulriksen, konsulent i Ledelse og medarbejderudvikling, SKAT, 2006 


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736