Michael Frost Coaching
Teambuilding
Teamcoaching


Nødvendighed er opfindsomhedens moder.
Platon


Få bedre resultater med teams
 
Et velfungerende team er en kæmpe ressource. Omvendt kan et team, der ikke er klar på deres mål, styrker og forstår at kommunikere og samarbejde, være en stor hæmsko.
 
Udfordringen med teamsamarbejdet er at få skabt de synergier, som gør, at teamet er stærkere end hvert teammedlem alene. Det sker kun gennem teambuilding. Hvert teammedlem skal kende sin egen og andres rolle i teamet samt hvilke teamopgaver, der skal løses.

Et team i sig selv er værdiløst, hvis der ikke er klart definerede fælles mål for samarbejdet. Men er der det, så er målene med til at løfte og forbedre teamet, så det hele tiden bliver mere og mere effektivt og værdifuldt for virksomheden.

Teamarbejde er en kunst, som kræver, at man har respekt for hinanden og tålmodighed og forståelse for, at samarbejdet ikke bliver perfekt fra første dag. Til gengæld kan man så glæde sig over, at teamet bliver stærkere for hver udfordring, der bliver løst.
 
Michael Frost har i de sidste 15 år arbejdet med teamudvikling for en lang række danske virksomheder, og hver gang er forløbet blevet tilpasset teamet og virksomhedskulturen. Et forløb kan således være alt fra et par dage ude af huset til et længere forløb, hvor teamet bliver coachet og trænet i det gode samarbejde.

Læs hvad kunderne har at sige om teamforløb med Michael Frost

Teambuildingkurser


Verden ændrer sig så hurtigt, at de, der siger, det ikke kan lade sig gøre, bør lade være med at afbryde dem, som allerede er i gang med det.


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736