Michael Frost Coaching


Hvad mange af os mest af alt behøver, er nogen som får os til at gøre det, vi kan.
Ralph Waldo Emerson


Leder du dit potentiale?
 
Med Michael Frost som din personlige coach vil du arbejde resultatorienteret med dine mål og de ressourcer, der skal til for at nå målene. Ved at stoppe op og se dig selv i  ”spejlet”, vil du blive mere bevidst om din ledelsesstil og lære af dine egne erfaringer. Og du vil kunne se, hvad der holder dig tilbage for at realisere dit og dine medarbejderes fulde potentiale. 
 
Hver enkelt leder og hver enkelt medarbejder har uanede ressourcer, som blot venter på at blive givet fri. Men ofte tager den ene dag den anden. Vi glemmer at for at skabe nye resultater, skal vi være parate til at tage andre beslutninger, end dem vi træffer i dag.
 
Executive coaching er et af de stærkeste redskaber til udvikling af ledere. Og det er et af de stærkeste redskaber, når lederen skal lede sin organisation gennem forandring.
 
Ved at blive coachet vil lederen opleve effekten af coaching. Og lederen får samtidigt et effektivt redskab til at motivere og udvikle sine medarbejdere.

Executive coa­ching styrker engagementet og ansvarligheden i organisationen og kan aflæses direkte på bundlinien.

Succes med personlig coaching gennem forandringsprocesser handler på mange måder om den rette kemi. Så ring til Michael Frost på tfl 7020 4736 og hør mere om Executive coaching .

Læs mere om Michael Frost
Se hvad ledere, der har prøvet personlig coaching siger om Michael


Essensen i mit arbejde som executive coach er at være katalysator i forandrings- processer og at hjælpe lederen med at klarlægge mulighederne i en situation og føre dem ud i livet.

Michael Frost, 2005


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736