Michael Frost Coaching
Vi slap målet og kom tættere på end nogensinde
 
Hole in One kurset var egentlig tænkt som en slags belønning oven på en lang række kurser og workshops, vi har haft for vores behandlere og fængselsbetjente. Et kursus, hvor vi ikke rigtig havde fokus på noget mål, men skulle af sted og have en dag med glæde, leg og nogen hyggelig timer sammen. Dermed ikke sagt, at vi ikke havde nogen forhåbninger, bl.a. om at der ville blive åbnet mere op og vores folk måske kunne få øjnene op for nogle ressourcer i hinanden. Jeg kan kun sige så meget, at Hole in One kurset mere end indfriede de forventninger. Vi havde en dag, hvor grupperne, som før har forholdsvist usikre omkring en coachingtilgang til hverdagen, nu er helt anderledes åbne over for ideen. Samtidig har vi nu nogle medarbejdergrupper, der er løsningsorienterede og bakker hinanden op.
 
Hole in One har helt klart været noget, vi har kunnet tage direkte med ind i hverdagen. Jeg har været imponeret over, hvordan noget, der er så enkelt kan være så effektivt. Men det har det været. Mine folk hyggede sig samtidig med, at de fik nogle vigtige indsigter i andre måder at arbejde med udvikling og mennesker på. Michael var samtidig utrolig god til selv at være afslappet og skabe en god stemning omkring hele dagen, samtidig med, at han var fuldt fokuseret på, hvad de enkelte havde brug for.
 
Det, der var pudsigt var, at alle de kurser, vi havde haft indtil da alle havde haft klart definerede mål, som vi skulle arbejde hen i mod. Her kom vi uden. Det eneste folk skulle var at fokusere, coache hinanden og lære af golfbolden. Det åbnede ganske enkelt op for nogle ressourcer, gav noget forløsning og nogen indsigter, som var lige det vi manglede for at komme videre og få en ny tilgang til hinanden og de situationer, vi møder i hverdagen. 
 
Michael Rasmussen, behandlingsleder, Kongens Ø - Vridsløse Fængsel, 2005


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736