Michael Frost Coaching

MICHAEL MØDER MENNESKER, HVOR DE ER

I Ledernes Hovedorganisation bliver samtlige undervisere evalueret efter hvert kursus, og holder de ikke niveauet ryger de ganske enkelt ud. Michael Frost har nu været hos os i små 5 år, og han holder et stabilt, højt niveau på omkring 4,5 ud af 5 mulige.

Vi anbefaler ham til kunder, der har brug for individuelle coachingforløb, teambuilding eller mere generel undervisning i, hvordan man coacher andre. Derudover har vi brugt ham til at formidle viden omkring selvstyrende grupper.

Michaels kunder vender ofte tilbage og efterspørger mere fra hans hånd. Det sker blandt andet, fordi han er eminent god til at møde kunderne, der hvor de er. Han lytter til kundernes behov og møder dem på deres niveau, så alle får noget ud af det.

Når han coacher individuelt, så forstår han at vejlede og spore lederne ind på nye ideer. Gennem samtalerne får lederne større selvtillid og mod på at føre deres ideer ud i livet.

Michael er formidler. Han gør ikke tingene sværere end det er og han har ikke behov for at forstille sig. Det giver en afslappet stemning og et godt rum for at lære noget nyt. Derfor er det også med den største tryghed, at jeg anbefaler Michael Frost til de virksomheder, som kontakter os.

Leif Sonne, chefkonsulent, Ledernes Hovedorganisation, 2005


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736