Michael Frost Coaching

HJÆLP GENNEM STORE FORANDRINGER

Pernille Andersen, Fællesforvaltningschef om hendes opfattelse af Michael Frost i forbindelse med en større forandringsproces i organisationen af Indre Nørrebro bydel:

…Michael Frost har i særlig grad været i stand til at møde det enkelte team, der hvor det er og opnået en god kontakt til den enkelte medarbejder. Med dette udgangspunkt har Michael Frost målrettet fået det enkelte team og alle team til at udvikle sig i den ønskede retning. Michael Frost har udvist et stort engagement og stor fleksibilitet samt løbende justeret og udviklet aktiviteterne i overensstemmelse med de konkrete behov, som er dukket op. Karakteristisk for Michaels Frosts arbejde i denne forbindelse har været forenkling af budskaberne og en klar formidling af dem.

…hvor Michael Frost gennem sin solide og brede faglige forankring har kunne ”gå uden for” den konkrete virkelighed for at skabe mulighederne for fremtidig forandring. Michael Frost har i den forbindelse udvist stor forståelse for de konkrete ledelsesmæssige problemstillinger, som er i forvaltningen og samtidig været i stand til at skabe en sammenhæng mellem ledelsesudviklingsforløbet og teamudviklingssamtaleforløbet.


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736