Michael Frost Coaching

BEDRE VIDENSDELING OG STØRRE BEVIDSTHED

Michael Frost kom ind i vores hverdag for fire år siden i forbindelse med en nedskæringsproces, hvor vi havde brug for efterfølgende teambuilding. Michael gennemførte siden en teambuildingsproces med efterfølgende årlige teambuildingdage samt et individuelt coachingforløb med mine fire sektionsledere og mig selv.

Det arbejde vi har lavet med Michael Frost har betydet, at vi er blevet bedre til at kommunikere og fokusere på vores fælles mål og aftaler. Vi deler i højere grad viden og føler ansvar for hinanden samtidig med, at vi er blevet mere bevidste om den enkeltes stærke og svage sider.

Michael Frost har været god, fordi han ikke er kanindræberkursustypen. Han har skræddersyet udfordringerne til vores organisation, behov og temperament. Han er meget tillidsskabende og fantastisk god til at stille de ’dumme’ spørgsmål, som har holdt os fokuseret og fremadrettede. Samtidig har han været vedholdende og sørget for at følge op og sørget for, at vi hver især overholder de aftaler, vi har indgået. En nødvendighed, når du skal indgå et samarbejde med en travl organisation som vores.

Sven Thomsen, teknisk chef, DSB Ejendomme, 2005


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736