Michael Frost Coaching

TEAMBUILDING MED MÆRKBARE RESULTATER

I forbindelse med en større organisationsomlægning og effektivisering i DSB fik hele drifts- og vedligeholdsafdelingen mulighed for at gennemføre et teambuildingforløb med Michael Frost. Det har betydet at ledelse som medarbejderne sektionsvis har været af sted på en række ture og derudover deltaget i nogle opfølgende heldagsarrangementer. Kurserne har været opbygget omkring en nøje afpasset mængde teori og en række praktiske øvelser.

Jeg selv har altid været meget skeptisk, når det kom til organiseret teambuilding og eksterne konsulenter i det hele taget, men jeg må indrømme, at vi fik meget brugbart med hjem, som vi bruger den dag i dag. Vi har fået en væsentlig bedre kommunikation, som er vigtig for os, da vi er spredt ud over hele landet. Derudover er vores omgangstone blevet bedre, og vi er blevet meget opmærksomme på forskellen mellem antagelser og viden. Det har hjulpet os meget i hverdagen.

Michael har haft en god evne til at leve sig ind i de problemstillinger, der har været i den proces, vi har været igennem og det har været positivt, at han har fulgt os over en længere periode, hvor jeg også fik mulighed for at opleve ham som personlig coach.

Svend Isko Christensen, DSB, 2005


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736