Michael Frost Coaching

FRA BOLDMONGOL TIL SUPERDRIVER

I forbindelse med jobbet var jeg i Dubai, hvor jeg blandt andet brugte min fritid på 10 golflektioner med en professionel. Resultatet var intet mindre end imponerende. Efter 10 lektioner var det tydeligt, at jeg var en guldmine for enhver golftræner, for det eneste jeg kunne var at slå nogle fantastiske huller i luften. Derfor havde jeg sådan set opgivet at lære at spille golf.

Det havde jeg selvfølgelig fortalt til Michael, og den udfordring kunne han jo ikke stå for. Så én dag tog han mig med ud i Copenhagen Golf Center for at slå nogle bolde. Dér gik jeg på halvanden time fra huller i luften til at kunne ramme endevæggen med hvert eneste slag. Michael lærte mig mere på den halvanden time end jeg lærte på 10 lektioner i Dubai. Og han er ikke engang golftræner. Han stillede blot spørgsmål, tog et step ad gangen og fik mig til at føle efter.

Til sidst satte vi det sammen og fra at være en person med et meget uheldigt forhold til runde ting ramte jeg nu bolden afslappet og skød den ned på endevæggen hver eneste gang. Og jeg mener, hvis han kan få mig til at rykke så meget på halvanden time rent fysisk, hvad kan vi så ikke gøre med det psykiske potentiale? Det satte virkelig tingene på spidsen for mig.

Jesper Krahl, 2005


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736