Michael Frost Coaching
GOLF INDEFRA OG UD

Jeg kom som en skeptiker og jeg gik derfra med følelsen af, at selv Keld Jepsen kan lære at spille golf. På de få timer jeg brugte med Michael fik jeg ændret hele min indstilling til golf. Jeg havde længe været på nippet til at give op og jeg havde nogle mentale blokeringer på golfbanen, der ikke ligefrem gjorde sagen bedre.

Michael virker umiddelbart meget afslappet og i harmoni med sig selv og det smittede hurtigt af. Michael lærte mig, hvordan jeg kunne lære. Ved hjælp af nogle enkle øvelser blev jeg opmærksom på, hvad jeg gjorde galt og det alene, gjorde, at jeg selv kunne rette op på det. Det var en sejr. Ikke bare at ramme bolden, men også, at det var mig, der gennem opmærksomhed og fokus klarede det selv.

Michael gjorde noget, der for mig var anstrengende og frustrerende til noget afslappet, hyggeligt og sjovt ved at få mig til at fokusere og finde en indre ro. Derfor blev golfen pludselig noget jeg lærte indefra og ud, og ikke udefra og ind. Jeg kan kun sige, at det var en verden til forskel.

Keld Jepsen, adm. direktør, Wannabee Reklamebureau


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736