Michael Frost Coaching

OVERBLIK OG OVERSKUD

Michael har bragt mig fra middel til over middel, og det er ikke så tosset endda, når man står for at blive chef for en boreplatform med 80 ansatte, hvor du ikke bare har ansvaret for de ansattes ve og vel, men også for deres liv.

På det tidspunkt, hvor Michael kom ind i mit liv gik jeg og overvejede at sige fra. Jeg følte ikke, at jeg kunne overskue det. Men med Michaels skarpe spørgsmål lykkedes det mig at bryde jobbet ned i mindre dele, og jeg fik et overblik over, hvad jeg er god til og hvor jeg skal sætte ind. Det var meget forløsende og fra gang til gang satte jeg mig nogle mål og oplevede, at jeg fik mere og mere styr på jobbet. Og jeg er ikke den eneste der synes det. Mine chefer på jobbet har kommenteret på min positive udvikling.

Michael har en utrolig høj standard og en etik, som er meget inspirerende. Han er ufattelig god til at skære ind til benet. Han har masser af gode øvelser, der på en enkel måde sætter tingene i perspektiv. Han er en fremragende kommunikator, og så tvinger han mig til hele tiden selv at finde svarene. På den måde har jeg aldrig mistet magten over min egen udvikling.

Jeg har gennemgået en personlig udvikling og kommet helt ned og arbejde med mine grundværdier. Fra at være en middel kompetent medarbejder har jeg virkelig fået styr på mit arbejdsliv, og jeg har fået blod på tanden til at bruge mig selv noget mere.

Jesper Krahl


Flere testimonials


  Michael Frost CoachingFjeldhammervej 92610 Rødovre Tlf 4025 4736